Wilms decentrale ventilatie

Decentrale ventilatie op het raam, ideaal voor renovatie

08.08.2024

Wilms biedt een geavanceerde oplossing voor decentrale ventilatie. Wilms raamventilatie is ideaal voor zowel renovaties als nieuwbouwprojecten, en zorgt voor een gezond binnenklimaat zonder ingrijpende verbouwingen.

Wat is decentrale ventilatie?

Decentrale ventilatie is een systeem waarbij individuele ventilatie-units direct in de gevel of ramen worden geplaatst. Dit zorgt voor efficiënte luchtverversing in specifieke ruimtes zonder dat er breekwerken of complexe leidingen nodig zijn. Je bespaart ruimte in je vloer of plafond en er vindt geen drukverlies plaats. De decentrale ventilatie van Wilms staat bekend om gebruiksgemak, energie-efficiëntie en esthetische integratie in elk type woning en is ideaal voor renovatie of gefaseerd verbouwen.

Voordelen van Wilms decentrale ventilatie

  1. Gezond binnenklimaat: Continu frisse lucht zonder dat ramen open moeten, wat bijdraagt aan een betere luchtkwaliteit en minder allergenen binnenshuis.
  2. Energiebesparing: Moderne warmtewisselaars in de ventilatie-units zorgen voor een efficiënte warmteterugwinning van 75%, wat resulteert in lagere energiekosten. Voorbeeld: lucht van 0 graden wordt opgewarmd tot 15 graden, dus je moet maar 5 graden 'bij' verwarmen.
  3. Renovatievriendelijke installatie: Door de decentrale opstelling is installatie snel en minder ingrijpend, ideaal voor zowel renovaties als nieuwbouw. Geen gedoe met luchtkanalen.
  4. Discreet design: Geïntegreerd in je nieuwe ramen, in een kleur naar keuze
  5. Warmterecuperatie: bespaar energie en geld
  6. Fluisterstil: Je vergeet dat ze er is. Bovendien is het systeem ontworpen om geluid van buitenaf te minimaliseren, waardoor een stille en comfortabele leefomgeving ontstaat.
  7. Gebruiksvriendelijke controle: Met slimme besturingsopties kunnen bewoners eenvoudig de ventilatie aanpassen aan hun behoeften en elke ruimte apart bedienen.
  8. Onderhoudsvriendelijk: Vervang de filters zelf

Toepassingen

Wilms biedt een decentrale ventilatie-oplossing die geschikt is voor verschillende toepassingen, van residentiële woningen tot commerciële gebouwen. Het systeem is ontworpen met oog voor detail en duurzaamheid, passend bij de hoogwaardige kwaliteit van Wilms.

Waarom kiezen voor decentrale ventilatie van Wilms?

Wilms combineert jarenlange expertise met innovatie om producten te leveren die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan het esthetische aspect van je woning. Met een focus op duurzaamheid en gebruiksgemak zijn de ventilatiesystemen van Wilms een investering in de gezondheid en het comfort van je leefomgeving.

Wilms ventilatie maakt gebruik van Airria®-technologie, een decentraal systeem D met warmterecuperatie en is daarmee de ideale ventilatieoplossing voor je renovatie.

Met Wilms ventileer je je woning gecontroleerd: de lucht wordt aan- en afgevoerd op mechanische wijze. Zo hou je de luchtkwaliteit op peil en het klimaat binnen altijd in balans. In tegenstelling tot gecentraliseerde systemen ververs je de lucht met Wilms lokaal – in elke ruimte apart dus. De warmtewisselaar zorgt voor comfort en minimaal warmteverlies.

Gezond binnenklimaat

Decentrale ventilatie van Wilms biedt een praktische en efficiënte oplossing voor een gezond binnenklimaat. Door te kiezen voor de kwalitatieve en innovatieve producten van Wilms, investeer je in een comfortabelere en energiezuinigere woning.

Ontdek nu de dichtstbijzijnde dealer voor Wilms decentrale ventilatie op het raam.

Gratis magnum prosecco