Wilms schaduwdagen 2021 web

Dit voorjaar: gratis windsensor bij je Wilms zonnescherm!

01.03.2021

Goed nieuws als je dit jaar kiest voor een Wilms zonnescherm aan je gevel. Elke bestelling tot 31 mei 2021 krijgt van Wilms een gratis windsensor. Zo vermijd je schade aan je knikarmscherm bij hevige wind.

Buiten genieten met een Wilms zonnescherm

Door de lockdown en de corona-maatregelen kreeg het terras van onze woning een extra dimensie. We gingen steeds vaker buiten afspreken met familie of vrienden. Zo konden we elkaar op een veilige manier blijven zien, ondanks de strenge richtlijnen.

Met een zonnescherm van Wilms kan je meer genieten van je terras dan ooit tevoren. Brandt de zon te hard op de middag? Dan is het heerlijk vertoeven in de schaduw van je zonnetent. Valt ’s avonds de koelte wat vroeger dan verwacht? Open je knikarmscherm, de warmte blijft gevangen en jij kan met je gezelschap buiten blijven zitten. Zelfs een spatje regen is geen probleem voor onze zonneschermen.

Twee modellen

Je kan bij Wilms kiezen uit twee modellen zonneschermen.

Het knikarmscherm President is verkrijgbaar met een recht of rond voorprofiel. De kast is open aan de muurzijde. De maximum breedte bedraagt 5 meter met een uitval van 3,5 meter.

De zonnetent Solitair is beschikbaar in ronde vorm. De kast is altijd volledig gesloten, de as of de rol is niet zichtbaar als je het scherm uitrolt. Ons paradepaardje Solitair kan geplaatst worden tot 4,5 meter breed met een maximale uitval van 4 meter.

Voor de bediening van je zonnescherm kan je kiezen voor een bekabeld systeem met een schakelaar op de muur of voor een op afstand bediend systeem, via een zender of zelfs via een app of domotica-systeem.

Gratis windsensor voor snelle beslissers

Bestel je voor 31 mei 2021 een Wilms zonnescherm bij één van onze verdelers? Dan krijg je van ons een gratis windsensor erbij. Dit ingenieuze apparaat zorgt ervoor dat je zonnescherm automatisch sluit bij hevige wind. Zo vermijd je schade aan de constructie of het doek, ook als je niet thuis bent of vergeet het scherm te sluiten.

Deze actie is geldig bij al onze Wilms verdelers. Je vindt jouw dichtstbijzijnde verdeler via onze Wilms Dealer Locator.

Klik hier voor de actievoorwaarden.