Wilms zonneluifel

Zonneluifel 700LX: luxueuze schaduw met ledverlichting

13.08.2024

Schaduwmeester Jill Cruysberghs, die bij team marketing dagdagelijks bezig is met referentiefotografie en het in beeld brengen van onze mooiste projecten, woont zelf in een bijzondere nieuwbouwwoning in Meerhout, gelegen op een boogscheut van Wilms.

Duurzame nieuwbouwwoning

De laagbouwwoning waar Jill, haar partner Gaétan en hondje Pili rust vinden, is zowel energiezuinig als een architecturaal hoogstandje. De karaktervolle stijl met niveauverschillen en goudkleurige aluminium ramen en deuren en een doordachte materiaalkeuze staan garant voor een bijzondere woonbeleving. Last but not least: Het grote leefterras dat een aanzet geeft tot het landschapszwembad werd uitgerust met ons ultieme paradepaardje onder de zonneluifels: de Wilms 700LX.

Geknipt referentieproject

Het is geen geheim dat schaduwmeesters meer dan eens een rol spelen in onze marketingcampagnes, en dat is ook zo met hun woningen. Een schaduwmeester die thuis dagelijks het comfort van Wilms producten ervaart, is zonder twijfel de beste ambassadeur voor het merk!

“Onze 700LX zorgt niet alleen voor een koele binnenruimte, maar biedt ook een heerlijke plek waar we samen vertoeven met familie en vrienden. Zelfs bij koelere avonden brengt de 700LX ons comfort door het tegenhouden van de koudere avondval en het creëren van een cocoongevoel. We hebben al mooie momenten kunnen beleven onder onze zonneluifel. Daarnaast functioneert de ledverlichting uitstekend als terrasverlichting, wat zorgt voor extra sfeer tijdens donkere winteravonden. Het strakke design van de luifel geeft onze woning bovendien extra stijlvol cachet. Wij zijn alvast happy customers!”

Klik hier voor meer informatie over onze zonneluifels