Een zonnescherm in Beringen? Veilig genieten van de zon

Wanneer de zon eindelijk straalt, wil je er natuurlijk buiten optimaal van genieten. Maar schijnt ze te heel, dan heb je al eens nood aan wat schaduw. Daar kan Wilms je bij helpen met een elegant zonnescherm voor je huis in Beringen. Dankzij de talloze afwerkings- en kleurmogelijkheden vind je ongetwijfeld de zonneluifel die geheel aansluit bij jouw wensen. Doe alvast wat inspiratie op en bekijk onze producten online.

Een zonneluifel in Beringen van Belgische makelij

Wilms is al meer dan 45 jaar een authentiek familiebedrijf van zonwering en rolluiken van Belgische bodem. We merken dan ook al jaren dat ons bedrijf heel lokaal verankerd is. Dat zie je zowel aan het aantal personeelsleden dat met de fiets naar het werk komt, als aan onze productie. Die voeren we namelijk uit in eigen beheer, zoals het transport, de confectieafdeling, de extrusie en de assemblage. Op deze manier kunnen we elke dag opnieuw inzetten op duurzaamheid. We maken hiervoor graag innovatieve investeringen, denk maar aan hoe we ons verpakkingsmateriaal halveerden, de aankoop van een vacuümverdamper die uitsluitend werkt op hemelwater of onze “groene” lakkerij. Doordat we de productie in eigen huis houden, vertrouw je op een topkwaliteit voor je zonneluifel in Beringen. Onze 200 schaduwmeesters verzekeren het je. Wist je trouwens dat we ook een eigen R&D-team hebben? Zij zorgen voor de recentste stijlen en technieken van onze zonnetenten, zodat jij het meeste haalt uit je product. zonnetent President vrienden terras

De voordelen van een zonnescherm in Beringen

Jij bepaalt wanneer je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat is het fijne eraan. Of je nu kiest voor een app, een domoticasysteem of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn. Je geniet meer en langer van je tuin en terras met dank aan zo'n zonnescherm. Het biedt ten eerste een optimale bescherming tegen de zon, waardoor je kinderen veilig buiten laat spelen en je probleemloos een namiddagje doorbrengt op het terras. Daarnaast kan je ook je avonden ermee verlengen, want door het scherm voel je de kou minder snel. Jij geniet zo nog langer van een gezellig samenzijn met vrienden of familie, waar ook zelfs een klein spatje regen geen einde aan hoeft te maken. Kortom, met de zonneschermen in Beringen van Wilms maak je op een smaakvolle manier optimaal gebruik van je terras en tuin. Doe online alvast inspiratie op en bekijk onze producten.

Kies uit twee types zonneluifels

Wilms heeft voor je huis in Beringen twee types zonneluifels ter beschikking, die beide werken met een oprolbaar systeem. Als eerste type is er de President. De doek kan tot 5 m breed gaan, met een maximale uitval van 3,5 m. De kast waarin de doek zit is halfopen, waardoor hij makkelijk uitrolt om te reinigen. Er is de Solitair voor een (middel)groot terras. Dit type overspant tot 14 m, maar wel met een maximum uitval van 4 m. De doek zit hierbij iets verfijnder opgeborgen doordat de kast bij dit type afgesloten is. Door een doekschelp bij de Solitair wordt een beter hanggedrag van het scherm bewerkstelligd. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past en vraag raad aan een Wilms dealer. zonneluifel wit Solitair terras

De kostprijs van je zonnescherm in Beringen

Het is niet steeds mogelijk om een algemene prijs te geven voor je zonnetent in Beringen. Afhankelijk van een heleboel factoren varieert de prijs. De meest voor de hand liggende dingen zijn de afmetingen en het type zonnescherm, de afwerking van de kast en het materiaal van de doek. Maar ook de plaatsing en de accessoires spelen een rol voor de kostprijs. Bij de dichtstbijzijnde verdelers kan je een offerteaanvraag doen voor een precieze prijs.

Van een stralende zon wil je toch niets liever dan buiten in je tuin genieten. Met dank aan de zonneschermen van Wilms kan dat nu ook veilig én langer, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Beringen uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het beschermt je tegen de zon overdag en je blijf ’s avonds lekker lang zitten op je terras. Laat de voordelen van onze knikarmschermen je verrassen. Je bent hartelijk welkom bij de Wilms verdelers voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

Bekijk de dealers