Geniet zorgeloos van de zon in Moregem met de zonneschermen van Wilms

Natuurlijk wil je optimaal genieten in je tuin wanneer de zon zich laat zien. Maar wanneer ze te heel schijnt, heb je al eens behoefte aan wat schaduw. Hiervoor heeft Wilms de geschikte oplossing met elegante zonneluifels voor je huis in Moregem. Dankzij de talloze afwerkings- en kleurmogelijkheden vind je beslist de zonneluifel die volledig aansluit bij jouw wensen. Laat je inspireren door ons assortiment en bekijk onze producten alvast online.

De vele voordelen van een zonnescherm in Moregem

Jij bepaalt wanneer je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat is het fijne eraan. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een afstandsbediening of een app, met amper één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn. Dankzij zo'n zonnescherm geniet je meer en langer van je tuin en terras. Ten eerste beschermt het goed tegen de zon, waardoor je kinderen veilig buiten laat spelen en je probleemloos een namiddagje doorbrengt op het terras. Daarnaast kan je ook je avonden ermee verlengen, want je voelt de kou minder snel door het scherm. Op die manier geniet jij nog langer van een gezellige bijeenkomst met familie of vrienden, waar ook zelfs een klein spatje regen geen einde aan hoeft te maken. Kortom, met de zonneluifels in Moregem van Wilms maak je op een stijlvolle manier optimaal gebruik van je terras en tuin. Bekijk online al onze producten en doe alvast inspiratie op. zonneluifel President zwembad

Op en top Belgische zonneschermen in Moregem

Wilms is al meer dan 45 jaar een betrouwbaar familiebedrijf van Belgische bodem. In ons bedrijf merken we dan ook een erg lokale verankering. Dat blijkt niet alleen uit het aantal personeelsleden dat met de fiets naar het werk komt, maar ook uit onze productie. Die hebben we namelijk in eigen handen, zoals de assemblage, de confectieafdeling, de extrusie en het transport. We kunnen op deze manier elke dag opnieuw inzetten op duurzaamheid. Hiervoor maken we graag innovatieve investeringen, denk maar aan de vacuümverdamper die uitsluitend werkt op hemelwater, onze “groene” lakkerij of hoe we ons verpakkingsmateriaal halveerden. Doordat we de productie in eigen huis houden, kan je rekenen op een topkwaliteit voor je zonneluifel in Moregem. Onze 200 schaduwmeesters verzekeren het je. Wist je dat we ook een eigen R&D-team hebben? Zij rusten onze zonnetenten uit met de modernste stijlen en technologieën, zodat jij het meeste haalt uit je product.

Onze twee types zonneschermen

Wilms heeft voor je huis in Moregem twee types zonneluifels ter beschikking, die beide werken met een oprolbaar systeem. De President is het eerste type. De doek heeft een breedte van 5 m, met een maximale uitval van 3,5 m. Je rolt de doek makkelijk uit om te reinigen, omdat de kast waarin hij zit halfopen is. Heb je een (middel)groot terras, dan spreekt de Solitair je misschien wel aan. Dit type overspant tot 14 m, maar wel met een maximum uitval van 4 m. Deze kast is afgesloten, zodat de doek iets verfijnder zit weggewerkt. Ook is de Solitair voorzien van een doekschelp die een beter hanggedrag van het scherm bewerkstelligt. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning aansluit en ga langs bij een Wilms dealer. zonneluifel wit Solitair terras

De prijs van je zonneluifel in Moregem

Voor je zonnetent in Moregem is een algemene prijs geven niet altijd mogelijk. De prijs is namelijk afhankelijk van een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende dingen zijn het type zonnescherm, het materiaal van de doek, de afmetingen en de afwerking van de kast. Maar voor de kostprijs spelen ook de accessoires of de plaatsing een rol. Om je alvast een idee te geven van wat het knikarm zonnescherm zal kosten, hebben we een online tool die een ruwe prijsschatting maakt. Voor een precieze prijs vraag je een offerte bij de dealers bij jou in de buurt.

Je wil toch niets liever dan in je tuin buiten genieten wanneer de zon straalt. Dat kan nu ook veilig én langer door de zonneluifels van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Moregem uit en tover je schaduw tevoorschijn. Overdag ben je beschermd tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Laat je verrassen door de voordelen van onze knikarmschermen. We ontvangen je met open armen bij de Wilms verdelers voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

Bekijk de dealers