Geniet zorgeloos van de zon in Nederzwalm-Hermelgem met de zonneschermen van Wilms

Wanneer de zon eindelijk straalt, wil je er natuurlijk buiten optimaal van genieten. Maar schijnt ze te sterk, dan heb je soms nood aan een schaduwrijk plekje. Hiervoor heeft Wilms de geschikte oplossing met elegante zonneluifels voor je huis in Nederzwalm-Hermelgem. Dankzij de talloze kleur- en afwerkingsmogelijkheden vind je beslist de zonneluifel die helemaal aansluit bij jouw wensen. Doe alvast wat inspiratie op en bekijk onze producten online.

Kies uit twee types zonneschermen

Voor je huis in Nederzwalm-Hermelgem heeft Wilms twee types zonneschermen beschikbaar, die beide werken met een oprolbaar systeem. Als eerste type is er de President. De doek kan tot 5 m breed gaan, met een maximale uitval van 3,5 m. De kast waarin de doek zit is halfopen, zodat hij makkelijk uitrolt om te reinigen. Als je een (middel)groot terras hebt, dan spreekt de Solitair je misschien wel aan. Het tweede type overspant tot wel 14 m, maar wel met een maximum uitval van 4 m. De kast is hierbij gesloten, waardoor de doek iets verfijnder zit weggewerkt. De Solitair is ook voorzien van een doekschelp die een beter hanggedrag van het scherm bewerkstelligt. Bezoek een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past. zonnescherm President terras voetbal

Een zonneluifel in Nederzwalm-Hermelgem van Belgische makelij

Wilms is al meer dan 45 jaar een authentiek familiebedrijf van Belgische bodem. Ons bedrijf kent dan ook al jaren een sterke lokale verankering. Dat blijkt niet alleen uit het aantal personeelsleden dat al fietsend naar het werk komt, maar ook uit onze productie. Die hebben we namelijk in eigen handen, zoals de confectieafdeling, de extrusie, de assemblage en het transport. Voor een duurzaam productieproces dragen we elke dag ons steentje bij. Hiervoor maken we graag innovatieve investeringen, denk maar aan de vacuümverdamper die uitsluitend werkt op hemelwater, onze “groene” lakkerij of hoe we ons verpakkingsmateriaal halveerden. Door de productie in eigen huis te houden, kan je vertrouwen op een topkwaliteit voor je zonneluifel in Nederzwalm-Hermelgem. Dat garanderen onze 200 schaduwmeesters je. Wist je trouwens dat we een eigen R&D-team hebben? Zij rusten onze zonnetenten uit met de recentste technieken en stijlen, zodat jij het meeste haalt uit je product.

De vele voordelen van een zonnescherm in Nederzwalm-Hermelgem

Jij bepaalt wanneer je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat is nu net het handige eraan. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem, met amper één druk op de knop laat je het scherm tevoorschijn komen. Dankzij zo'n zonnescherm geniet je meer en langer van je terras en tuin. Ten eerste beschermt het goed tegen de zon, waardoor je kinderen veilig buiten laat spelen en je probleemloos een namiddagje doorbrengt op het terras. Je verlengt er daarnaast ook je avonden mee, want je voelt de kou minder snel door het scherm. Zo geniet jij nog langer van een gezellig samenzijn met familie en vrienden, waar ook zelfs een klein spatje regen geen einde aan hoeft te maken. Kortom, je maakt op een elegante manier optimaal gebruik van je terras en tuin in Nederzwalm-Hermelgem met de zonneschermen van Wilms. Doe online alvast inspiratie op en bekijk onze producten. zonnetent donker Solitair terras

De kostprijs van je zonnescherm in Nederzwalm-Hermelgem

Het is niet altijd mogelijk om een algemene prijs te formuleren voor je zonnetent in Nederzwalm-Hermelgem. De prijs hangt namelijk af van een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende zaken zijn de afmetingen en het type zonnescherm, het materiaal van de doek en de afwerking van de kast. Maar ook de plaatsing of de accessoires hebben invloed op de kostprijs. Op onze website staat een tool die een ruwe schatting maakt van de prijs van je knikarmscherm. Je krijgt zo alvast een idee van wat het zal kosten. Voor een precieze prijs vraag je een offerte bij de verdelers bij jou in de buurt.

Bij een stralende zon wil je niets liever dan buiten in je tuin genieten. Dat kan nu ook veilig én langer door de zonneschermen van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Nederzwalm-Hermelgem uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het biedt overdag bescherming tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Laat de voordelen van onze knikarm zonneschermen je verrassen. We ontvangen je met open armen bij de Wilms dealers voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

Bekijk de dealers
Ontdek de Wilms Schaduwdagen