Kies voor een zonneluifel in Nieuwkerken-Waas van Wilms en geniet zonder zorgen van de zon

Wanneer de zon zich laat zien, wil je natuurlijk optimaal genieten van je tuin. Maar wanneer ze te erg schijnt, heb je soms behoefte aan een plekje in de schaduw. Wilms kan je daarbij helpen met een elegant zonnescherm voor je huis in Nieuwkerken-Waas. Dankzij de talloze kleur- en afwerkingsmogelijkheden vind je ongetwijfeld de zonneluifel die geheel aansluit bij jouw wensen. Bekijk onze producten online en doe alvast wat inspiratie op.

Op en top Belgische zonneschermen in Nieuwkerken-Waas

Al meer dan 45 jaar is Wilms een authentiek, Belgisch familiebedrijf. In ons bedrijf merken we dan ook een heel lokale verankering. Dat blijkt niet alleen uit het aantal personeelsleden dat al fietsend naar het werk komt, maar ook uit onze productie. Die voeren we namelijk uit in eigen beheer, zoals het transport, de confectieafdeling, de extrusie en de assemblage. Elke dag opnieuw dragen we voor een duurzaam productieproces ons steentje bij. Hiervoor maken we graag innovatieve investeringen, denk maar aan onze “groene” lakkerij, de vacuümverdamper die uitsluitend werkt op hemelwater of hoe we ons verpakkingsmateriaal halveerden. Doordat we de productie in eigen huis houden, kan je vertrouwen op een topkwaliteit voor je zonneluifel in Nieuwkerken-Waas. Daar staan onze 200 schaduwmeesters garant voor. Wist je trouwens dat we ook een eigen R&D-team hebben? Zij voorzien onze knikarm zonneschermen van de modernste stijlen en technologieën, zodat jij het meeste haalt uit je product. zonnescherm President terras voetbal

De voordelen van een zonnescherm in Nieuwkerken-Waas

Jij bepaalt wanneer je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat maakt het net zo handig. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een domoticasysteem of een app, met amper één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn. Je geniet meer en langer van je terras en tuin met dank aan zo'n zonnescherm. Het beschermt ten eerste goed tegen de zon, waardoor kinderen veilig kunnen buitenspelen en je probleemloos een namiddagje doorbrengt op het terras. Daarnaast verleng je er ook je avonden mee, want je voelt de kou minder snel door het scherm. Jij geniet zo nog langer van een gezellig samenzijn met familie en vrienden, waar ook zelfs een klein spatje regen geen einde aan hoeft te maken. Kortom, met de zonneluifels in Nieuwkerken-Waas van Wilms maak je op een stijlvolle manier optimaal gebruik van je terras en tuin. Online maak je alvast kennis met al onze producten.

De twee types zonneschermen

Wilms heeft voor je huis in Nieuwkerken-Waas twee types zonneschermen in het assortiment, die beide werken met een oprolbaar systeem. Ten eerste is er de President. De doek gaat tot 5 m, met 3,5 m als maximale uitval. De kast waarin de doek zit is halfopen, zodat je hem makkelijk uitrolt om te reinigen. Als je een (middel)groot terras hebt, dan spreekt de Solitair je misschien wel aan. Dit type overspant tot 14 m, maar wel met een maximum uitval van 4 m. De kast is hierbij afgesloten, zodat de doek iets verfijnder zit weggewerkt. De Solitair is ook voorzien van een doekschelp die een beter hanggedrag van het scherm bewerkstelligt. Stap binnen bij een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past. zonnescherm beige Solitair terras

De kostprijs van je zonnescherm in Nieuwkerken-Waas

Het is niet steeds mogelijk om een algemene prijs te geven voor je zonnetent in Nieuwkerken-Waas. Afhankelijk van een heleboel factoren varieert de prijs. De meest voor de hand liggende dingen zijn de afmetingen en het type van het zonnescherm, het materiaal van de doek en de afwerking van de kast. Maar op de kostprijs hebben ook de accessoires of de plaatsing een invloed. Om je alvast een idee te geven van wat het knikarmscherm zal kosten, hebben we een online tool die een ruwe prijsschatting maakt. Vraag een offerte aan bij de verdelers bij jou in de buurt voor een precieze prijs.

Je wil toch niets liever dan in je tuin buiten genieten wanneer de zon straalt. Dat kan nu ook veilig én langer met de zonneschermen van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Nieuwkerken-Waas uit en tover je schaduw tevoorschijn. Overdag biedt het bescherming tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Kom de voordelen van onze knikarm zonneschermen zelf ontdekken. Je bent hartelijk welkom bij de lokale Wilms verdelers voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

Bekijk de dealers
Ontdek de Wilms Schaduwdagen