Met een Wilms zonnescherm in Petegem-aan-de-Leie geniet je van de zon op je terras en in de tuin

Wanneer de zon zich laat zien wil je er buiten natuurlijk optimaal van genieten. Maar schijnt ze te hard, dan heb je al eens behoefte aan een schaduwrijk plekje. Wilms heeft hiervoor met elegante zonneschermen voor je huis in Petegem-aan-de-Leie de geschikte oplossing. Je vindt zonder twijfel de zonneluifel die helemaal aansluit bij jouw wensen met dank aan de talloze afwerkings- en kleurmogelijkheden. Bekijk onze producten online en doe alvast wat inspiratie op.

Kies uit twee types zonneschermen

Wilms heeft voor je huis in Petegem-aan-de-Leie twee types zonneluifels ter beschikking, die beide werken met een oprolbaar systeem. Ten eerste is er de President. De doek kan tot 5 m breed gaan, met een maximale uitval van 3,5 m. De doek rolt makkelijk uit om te reinigen, omdat de kast waarin hij zit halfopen is. Als je een (middel)groot terras hebt, dan spreekt de Solitair je misschien wel aan. Het tweede type overspant tot 14 m, maar met 4 m als maximale uitval. De doek zit hierbij iets verfijnder opgeborgen doordat de kast bij dit type afgesloten is. Door een doekschelp bij de Solitair wordt een beter hanggedrag van het scherm gerealiseerd. Bezoek een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past. zonnescherm President terras voetbal

Een zonneluifel in Petegem-aan-de-Leie van Belgische makelij

Wilms is al meer dan 45 jaar een betrouwbaar, Belgisch familiebedrijf. Al jaren merken we dat ons bedrijf erg lokaal verankerd is. Dat zie je niet alleen aan het aantal personeelsleden dat met de fiets naar het werk komt, maar ook aan onze productie. Die hebben we namelijk in eigen handen, zoals de extrusie, de confectieafdeling, de assemblage en het transport. Op deze manier kunnen we elke dag opnieuw inzetten op duurzaamheid. Hiervoor maken we graag innovatieve investeringen, denk maar aan onze “groene” lakkerij, de vacuümverdamper die uitsluitend werkt op hemelwater of hoe we ons verpakkingsmateriaal halveerden. Door de productie in eigen huis te houden, kan je rekenen op een topkwaliteit voor je zonneluifel in Petegem-aan-de-Leie. Onze 200 schaduwmeesters staan daar garant voor. Wist je dat we trouwens ook een eigen R&D-team hebben? Zij voorzien onze knikarm zonneschermen van de modernste stijlen en technologieën, zodat jij het meeste haalt uit je product.

Het prijskaartje van je zonneluifel in Petegem-aan-de-Leie

Voor je zonnetent in Petegem-aan-de-Leie is een algemene prijs geven niet altijd mogelijk. Dat komt omdat de prijs sterk afhankelijk is van een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende zaken zijn de afmetingen en het type zonnescherm, het materiaal van de doek en de afwerking van de kast. Maar op de kostprijs hebben ook de accessoires of de plaatsing een invloed. Op onze website staat een tool die een ruwe schatting maakt van de prijs van je knikarmscherm. Je krijgt zo alvast een idee van wat het zal kosten. Vraag een offerte aan bij de lokale Wilms verdelers voor een precieze prijs. zonneluifel wit Solitair terras

Het voordeel van een zonnescherm in Petegem-aan-de-Leie

Jij bepaalt wanneer je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat maakt het nu net zo fijn. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een afstandsbediening of een app, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn. Dankzij zo'n zonnescherm geniet je meer en langer van je terras en tuin. Het biedt ten eerste een optimale bescherming tegen de zon, waardoor je kinderen veilig buiten laat spelen en je probleemloos een namiddagje doorbrengt op het terras. Daarnaast kan je ook je avonden ermee verlengen, want door het scherm voel je de kou minder snel. Zo geniet jij nog langer van een gezellig samenzijn met familie en vrienden, waar ook zelfs een klein spatje regen geen einde aan hoeft te maken. Kortom, met de zonneluifels van Wilms maak je in Petegem-aan-de-Leie op een elegante manier optimaal gebruik van je terras en tuin. Maak alvast online kennis met onze producten.

Van een stralende zon wil je toch niets liever dan buiten in je tuin genieten. Dat kan nu ook veilig én langer door de zonneschermen van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Petegem-aan-de-Leie uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het beschermt je overdag tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Kom zelf de voordelen van onze knikarm zonneschermen ontdekken. We ontvangen je met open armen bij de Wilms dealer in jouw buurt voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

Bekijk de dealers