Veilig relaxen op je terras met je zonnescherm in Sint-Eloois-Winkel

Wanneer de zon zich laat zien, wil je er buiten in je tuin natuurlijk optimaal van genieten. Maar wanneer ze te hevig schijnt, heb je al eens behoefte aan wat schaduw. Wilms heeft hiervoor met stijlvolle zonneschermen voor je huis in Sint-Eloois-Winkel de geschikte oplossing. Dankzij de talloze kleur- en afwerkingsmogelijkheden vind je ongetwijfeld een zonneluifel die volledig afgestemd is op jouw smaak. Doe alvast wat inspiratie op en bekijk onze producten online.

Zonneluifels in Sint-Eloois-Winkel van Belgische makelij

Al meer dan 45 jaar is Wilms een authentiek familiebedrijf van rolluiken en zonwering van Belgische bodem. We merken dan ook dat ons bedrijf een sterke lokale verankering kent. Dat blijkt uit het aantal personeelsleden dat met de fiets naar het werk komt, maar ook uit onze productie. Die hebben we namelijk in eigen handen, zoals de confectieafdeling, de assemblage, de extrusie en het transport. We kunnen op deze manier elke dag opnieuw inzetten op duurzaamheid. We maken hiervoor graag innovatieve investeringen, denk maar aan onze “groene” lakkerij, de vacuümverdamper die uitsluitend werkt op hemelwater of hoe we ons verpakkingsmateriaal halveerden. Door de productie in eigen huis te houden, kan je vertrouwen op een topkwaliteit voor je zonneluifel in Sint-Eloois-Winkel. Dat verzekeren onze 200 schaduwmeesters je. Wist je dat we trouwens een eigen R&D-team hebben? Zij zorgen voor de recentste stijlen en technieken van onze zonnetenten, zodat jij het meeste haalt uit je product. zonneluifel President zwembad

De kostprijs van je zonnescherm in Sint-Eloois-Winkel

Voor je zonnetent in Sint-Eloois-Winkel is een algemene prijs geven niet altijd mogelijk. Afhankelijk van een heleboel factoren varieert de prijs. De meest voor de hand liggende zaken zijn de afmetingen en het type zonnescherm, het materiaal van de doek en de afwerking van de kast. Maar op de kostprijs hebben ook de accessoires of de plaatsing een invloed. Voor een precieze prijs vraag je een offerte bij de verdelers bij jou in de buurt.

De voordelen van een zonnescherm in Sint-Eloois-Winkel

Wat een zonneluifel zo handig maakt, is dat jij bepaalt wanneer het zichtbaar is of niet. Of je nu kiest voor een app, een afstandsbediening of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn. Dankzij zo'n zonnescherm geniet je meer en langer van je tuin en terras. Ten eerste biedt het een optimale bescherming tegen de zon, waardoor kinderen veilig kunnen buitenspelen en je probleemloos een namiddagje doorbrengt op het terras. Je verlengt er daarnaast ook je avonden mee, want je voelt de kou minder snel door het scherm. Zo geniet jij nog langer van een gezellig samenzijn met vrienden en familie, waar ook zelfs een klein spatje regen geen einde aan hoeft te maken. Kortom, je maakt op een elegante manier optimaal gebruik van je terras en tuin in Sint-Eloois-Winkel met de zonneschermen van Wilms. Online maak je alvast kennis met al onze producten. zonnescherm beige Solitair terras

De twee types zonneschermen

Wilms heeft voor je huis in Sint-Eloois-Winkel twee types zonneluifels ter beschikking, die beide werken met een oprolbaar systeem. Als eerste type is er de President. De doek kan tot 5 m breed gaan, met een maximale uitval van 3,5 m. De kast waarin de doek zit is halfopen, waardoor je hem makkelijk uitrolt om te reinigen. Heb je een (middel)groot terras, dan spreekt de Solitair je misschien wel aan. Dit type overspant tot 14 m, maar wel met een maximum uitval van 4 m. Deze kast is afgesloten, zodat de doek iets verfijnder zit opgeborgen. Door een doekschelp bij de Solitair wordt een beter hanggedrag van het scherm gerealiseerd. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning aansluit en ga langs bij een Wilms dealer.

Je wil toch niets liever dan in je tuin buiten genieten wanneer de zon straalt. Door de zonneluifels van Wilms kan dat nu ook veilig én langer, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Sint-Eloois-Winkel uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het biedt overdag bescherming tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. De voordelen van onze knikarm zonneschermen zullen je verbazen. We ontvangen je met open armen bij de Wilms verdelers voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

Bekijk de dealers