Geniet zorgeloos van de zon in Sint-Jacobs-Kapelle met de zonneschermen van Wilms

Natuurlijk wil je optimaal genieten in je tuin wanneer de zon zich laat zien. Maar schijnt ze te hard, dan heb je al eens nood aan wat schaduw. Wilms kan je daar met een elegant zonnescherm voor je huis in Sint-Jacobs-Kapelle bij helpen. Dankzij de talloze afwerkings- en kleurmogelijkheden vind je zonder twijfel de zonneluifel die helemaal aansluit bij jouw wensen. Doe alvast wat inspiratie op en bekijk onze producten online.

Zonneluifels in Sint-Jacobs-Kapelle van Belgische makelij

Wilms is al meer dan 45 jaar een authentiek, Belgisch familiebedrijf. Al jaren merken we dat ons bedrijf sterk lokaal verankerd is. Dat zie je zowel aan het aantal personeelsleden dat met de fiets naar het werk komt, als aan onze productie. Die hebben we namelijk in eigen handen, zoals de assemblage, de extrusie, de confectieafdeling en het transport. Elke dag dragen we ons steentje bij voor een duurzaam productieproces. We maken hiervoor graag innovatieve investeringen, denk maar aan onze “groene” lakkerij, de vacuümverdamper die uitsluitend werkt op hemelwater of hoe we ons verpakkingsmateriaal halveerden. Doordat we de productie in eigen huis houden, kan je rekenen op een topkwaliteit voor je zonneluifel in Sint-Jacobs-Kapelle. Dat verzekeren onze 200 schaduwmeesters je. Wist je trouwens dat we een eigen R&D-team hebben? Zij rusten onze knikarm zonneschermen uit met de modernste technieken en stijlen, zodat jij het meeste haalt uit je product. Zonnetent President vrienden terras

Het prijskaartje van je zonneluifel in Sint-Jacobs-Kapelle

Een algemene prijs geven voor je zonnetent in Sint-Jacobs-Kapelle is niet altijd mogelijk. De prijs varieert namelijk door een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende dingen zijn de afmetingen en het type zonnescherm, de afwerking van de kast en het materiaal van de doek. Maar op de kostprijs hebben ook de plaatsing of de accessoires invloed. We hebben op onze website een tool die ruwweg een eerste schatting maakt om je alvast een idee te geven van wat het knikarm zonnescherm zal kosten. Een precieze prijs vraag je aan bij de lokale Wilms verdelers.

Het voordeel van een zonnescherm in Sint-Jacobs-Kapelle

Het fijne aan een zonneluifel is dat jij bepaalt wanneer het zichtbaar is of niet. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem, met amper één druk op de knop laat je het scherm tevoorschijn komen. Dankzij zo'n zonnescherm geniet je meer en langer van je tuin en terras. Ten eerste beschermt het goed tegen de zon, waardoor je kinderen veilig buiten laat spelen en je probleemloos een namiddagje doorbrengt op het terras. Daarnaast verleng je er ook je avonden mee, want door het scherm voel je de kou minder snel. Op die manier geniet jij nog langer van een gezellige bijeenkomst met familie of vrienden, waar ook zelfs een klein spatje regen geen einde aan hoeft te maken. Kortom, met de zonneschermen van Wilms maak je in Sint-Jacobs-Kapelle op een smaakvolle manier optimaal gebruik van je terras en tuin. Maak alvast online kennis met onze producten. zonneluifel wit Solitair terras

Kies uit twee types zonneschermen

Wilms heeft voor je huis in Sint-Jacobs-Kapelle twee types zonneschermen ter beschikking, die beide werken met een oprolbaar systeem. Als eerste is er de President. De doek gaat tot 5 m, met 3,5 m als maximale uitval. De doek rolt makkelijk uit om te reinigen, omdat de kast waarin hij zit halfopen is. Heb je een (middel)groot terras, dan is de Solitair misschien wel iets voor jou. Het overspant tot 14 m, maar met een maximum uitval van 4 m. De doek zit hierbij iets verfijnder opgeborgen doordat de kast bij dit type gesloten is. Ook is de Solitair voorzien van een doekschelp die een beter hanggedrag van het scherm realiseert. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning aansluit en ga langs bij een Wilms dealer.

Wanneer de zon straalt, wil je toch niets liever dan in je tuin buiten genieten. Dat kan nu ook veilig én langer dankzij de zonneluifels van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Sint-Jacobs-Kapelle uit en tover je schaduw tevoorschijn. Je bent overdag beschermd tegen de zon en ’s avond blijf je lekker lang zitten op je terras. Kom de voordelen van onze knikarm zonneschermen zelf ontdekken. Je bent hartelijk welkom bij de lokale Wilms dealers voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

Bekijk de dealers