Een zonnescherm in Sint-Jan-in-Eremo? Veilig relaxen in de zon

Wanneer de zon zich laat zien wil je er buiten natuurlijk optimaal van genieten. Maar schijnt ze te fel, dan heb je soms behoefte aan een plekje in de schaduw. Wilms kan je daar met een elegant zonnescherm voor je huis in Sint-Jan-in-Eremo bij helpen. Dankzij de talloze kleur- en afwerkingsmogelijkheden vind je beslist een zonneluifel die volledig afgestemd is op jouw smaak. Laat je alvast inspireren door het assortiment en bekijk online onze producten.

Het voordeel van een zonnescherm in Sint-Jan-in-Eremo

Het fijne aan een zonneluifel is dat jij bepaalt wanneer het zichtbaar is of niet. Of je nu kiest voor een app, een domoticasysteem of een afstandsbediening, met amper één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn. Je geniet met dank aan zo'n zonnescherm meer en langer van je tuin en terras. Het beschermt ten eerste goed tegen de zon, waardoor je kinderen veilig buiten laat spelen en je probleemloos een namiddagje doorbrengt op het terras. Daarnaast verleng je er ook je avonden mee, want door het scherm voel je de kou minder snel. Op die manier geniet jij nog langer van een gezellige bijeenkomst met vrienden of familie, waar ook zelfs een klein spatje regen geen einde aan hoeft te maken. Kortom, met de zonneschermen in Sint-Jan-in-Eremo van Wilms maak je op een stijlvolle manier optimaal gebruik van je terras en tuin. Online maak je alvast kennis met al onze producten. zonnescherm President terras voetbal

De twee types zonneschermen

Voor je huis in Sint-Jan-in-Eremo heeft Wilms twee types zonneschermen beschikbaar, die beide werken met een oprolbaar systeem. Als eerste type is er de President. De doek kan tot 5 m breed gaan, met een maximale uitval van 3,5 m. De kast waarin de doek zit is halfopen, waardoor je hem makkelijk uitrolt om te reinigen. Heb je een (middel)groot terras, dan spreekt de Solitair je misschien wel aan. Het tweede type overspant tot 14 m, maar met 4 m als maximale uitval. De kast is hierbij afgesloten, zodat de doek iets verfijnder zit opgeborgen. Ook is de Solitair voorzien van een doekschelp die een beter hanggedrag van het scherm realiseert. Stap binnen bij een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past.

Zonneluifels in Sint-Jan-in-Eremo van Belgische makelij

Wilms is een betrouwbaar familiebedrijf van rolluiken en zonwering van Belgische bodem, en dat al meer dan 45 jaar. In ons bedrijf merken we dan ook een erg lokale verankering. Dat blijkt uit het aantal personeelsleden dat met de fiets naar het werk komt, maar ook uit onze productie. Die hebben we namelijk in eigen handen, zoals de confectieafdeling, de extrusie, de assemblage en het transport. Voor een duurzaam productieproces dragen we elke dag ons steentje bij. We maken hiervoor graag innovatieve investeringen, denk maar aan onze “groene” lakkerij, de vacuümverdamper die uitsluitend werkt op hemelwater of hoe we ons verpakkingsmateriaal halveerden. Door de productie in eigen huis te houden, kan je rekenen op een topkwaliteit voor je zonneluifel in Sint-Jan-in-Eremo. Dat verzekeren onze 200 schaduwmeesters je. Wist je dat we trouwens ook een eigen R&D-team hebben? Zij zorgen voor de modernste stijlen en technologieën van onze knikarm zonneschermen, zodat jij het meeste haalt uit je product. zonnetent donker Solitair terras

Het prijskaartje van je zonneluifel in Sint-Jan-in-Eremo

Een algemene prijs geven voor je zonnetent in Sint-Jan-in-Eremo behoort meestal niet tot de mogelijkheden. Door een heleboel factoren varieert de prijs namelijk. De meest voor de hand liggende zaken zijn het type zonnescherm en de afmetingen, het materiaal van de doek of de afwerking van de kast. Maar ook de plaatsing en de accessoires spelen een rol voor de kostprijs. Vraag een offerte aan bij de dealers bij jou in de buurt voor een precieze prijs.

Bij een stralende zon wil je niets liever dan buiten in je tuin genieten. Dankzij de zonneschermen van Wilms kan dat nu ook veilig én langer, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Sint-Jan-in-Eremo uit en tover je schaduw tevoorschijn. Overdag beschermt het je tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Kom de voordelen van onze knikarmschermen zelf ontdekken. Je bent hartelijk welkom bij de Wilms dealers voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

Bekijk de dealers