Met een Wilms zonnescherm in Sint-Joris Nieuwpoort geniet je van de zon op je terras en in de tuin

Wanneer de zon zich laat zien wil je er buiten natuurlijk maximaal van genieten. Maar wanneer ze te hevig schijnt, heb je soms behoefte aan een schaduwrijk plekje. Wilms kan je daarbij helpen met een elegant zonnescherm voor je huis in Sint-Joris Nieuwpoort. Dankzij de talloze kleur- en afwerkingsmogelijkheden vind je beslist de zonneluifel die volledig aansluit bij jouw wensen. Doe alvast wat inspiratie op en bekijk onze producten online.

Een zonneluifel in Sint-Joris Nieuwpoort van Belgische makelij

Wilms is een betrouwbaar familiebedrijf van Belgische bodem, en dat al meer dan 45 jaar. Ons bedrijf kent dan ook al jaren een sterke lokale verankering. Dat zie je aan het aantal personeelsleden dat al fietsend naar het werk komt, maar ook aan onze productie. Die hebben we namelijk in eigen handen, zoals de extrusie, de assemblage, de confectieafdeling en het transport. Op deze manier kunnen we elke dag opnieuw inzetten op duurzaamheid. We maken hiervoor graag innovatieve investeringen, denk maar aan hoe we ons verpakkingsmateriaal halveerden, de aankoop van een vacuümverdamper die uitsluitend werkt op hemelwater of onze “groene” lakkerij. Doordat we de productie in eigen huis houden, kan je vertrouwen op een topkwaliteit voor je zonneluifel in Sint-Joris Nieuwpoort. Onze 200 schaduwmeesters garanderen het je. Wist je dat we trouwens een eigen R&D-team hebben? Zij zorgen voor de modernste stijlen en technieken van onze knikarmschermen, zodat jij het meeste haalt uit je product. Zonnetent President vrienden terras

De vele voordelen van een zonnescherm in Sint-Joris Nieuwpoort

Jij bepaalt wanneer je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat is het fijne eraan. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met amper één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn. Dankzij zo'n zonnescherm geniet je meer en langer van je terras en tuin. Het biedt ten eerste een optimale bescherming tegen de zon, waardoor je kinderen veilig buiten laat spelen en je probleemloos een namiddagje doorbrengt op het terras. Je kan daarnaast ook je avonden ermee verlengen, want door het scherm voel je de kou minder snel. Zo geniet jij nog langer van een gezellig samenzijn met vrienden en familie, waar ook zelfs een klein spatje regen geen einde aan hoeft te maken. Kortom, met de zonneluifels in Sint-Joris Nieuwpoort van Wilms maak je op een smaakvolle manier optimaal gebruik van je terras en tuin. Bekijk online al onze producten en doe alvast inspiratie op.

Onze twee types zonneluifels

Wilms heeft voor je huis in Sint-Joris Nieuwpoort twee types zonneluifels in het assortiment, die beide werken met een oprolbaar systeem. Ten eerste is er de President. De doek kan tot 5 m breed gaan, met een maximale uitval van 3,5 m. De kast waarin de doek zit is halfopen, zodat je hem makkelijk uitrolt om te reinigen. Als je een (middel)groot terras hebt, dan is de Solitair misschien wel iets voor jou. Het kan 14 m overspannen, maar met een maximum uitval van 4 m. Deze kast is gesloten, waardoor de doek iets verfijnder zit opgeborgen. Ook is de Solitair voorzien van een doekschelp die een beter hanggedrag van het scherm realiseert. Bezoek een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning aansluit. zonnescherm beige Solitair terras

De prijs van je zonneluifel in Sint-Joris Nieuwpoort

Een algemene prijs geven voor je zonnetent in Sint-Joris Nieuwpoort behoort meestal niet tot de mogelijkheden. De prijs varieert namelijk door een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende zaken zijn de afmetingen en het type zonnescherm, het materiaal van de doek en de afwerking van de kast. Maar op de kostprijs hebben ook de accessoires of de plaatsing een invloed. Op onze website vind je een tool die een ruwe schatting maakt van wat het knikarmscherm zal kosten. Zo krijg je alvast een eerste indicatie. Bij de dichtstbijzijnde verdelers kan je een offerteaanvraag doen voor een precieze prijs.

Je wil bij een stralende zon toch niets liever dan buiten in je tuin genieten. Door de zonneschermen van Wilms kan dat nu ook veilig én langer, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Sint-Joris Nieuwpoort uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het biedt overdag bescherming tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Kom de voordelen van onze knikarmschermen zelf ontdekken. We verwelkomen je met plezier bij de lokale Wilms verdelers voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

Bekijk de dealers
Ontdek de Wilms Schaduwdagen