Kies voor een zonneluifel in Sint-Katelijne-Waver van Wilms en geniet zonder zorgen van de zon

Wanneer de zon zich laat zien wil je er buiten natuurlijk optimaal van genieten. Maar schijnt ze te fel, dan heb je soms behoefte aan een schaduwrijk plekje. Wilms heeft hiervoor met stijlvolle zonneschermen voor je huis in Sint-Katelijne-Waver de geschikte oplossing. Dankzij de talloze kleur- en afwerkingsmogelijkheden vind je zonder twijfel de zonneluifel die helemaal aansluit bij jouw wensen. Bekijk onze producten alvast online en laat je inspireren door ons assortiment.

Het voordeel van een zonnescherm in Sint-Katelijne-Waver

Wat een zonneluifel zo handig maakt, is dat jij bepaalt wanneer het zichtbaar is of niet. Of je nu kiest voor een app, een afstandsbediening of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn. Je geniet meer en langer van je tuin en terras met dank aan zo'n zonnescherm. Het beschermt ten eerste goed tegen de zon, waardoor kinderen veilig kunnen buitenspelen en je probleemloos een namiddagje doorbrengt op het terras. Je verlengt er daarnaast ook je avonden mee, want je voelt de kou minder snel door het scherm. Jij geniet zo nog langer van een gezellig samenzijn met vrienden of familie, waar ook zelfs een klein spatje regen geen einde aan hoeft te maken. Kortom, met de zonneschermen in Sint-Katelijne-Waver van Wilms maak je op een smaakvolle manier optimaal gebruik van je tuin en terras. Bekijk online al onze producten en doe alvast inspiratie op. Zonnetent President vrienden terras

Onze twee types zonneluifels

Voor je huis in Sint-Katelijne-Waver heeft Wilms twee types zonneluifels in het assortiment, die beiden werken met een oprolbaar systeem. De President is het eerste type. De doek kan tot 5 m gaan, gepaard met een maximale uitval van 3,5 m. Je rolt de doek makkelijk uit om te reinigen, omdat de kast waarin hij zit halfopen is. Als je een (middel)groot terras hebt, dan is de Solitair misschien wel iets voor jou. Die overspant tot wel 14 m, maar met een maximum uitval van 4 m. De doek zit hierbij iets verfijnder opgeborgen doordat de kast bij dit type afgesloten is. Door een doekschelp bij de Solitair wordt een beter hanggedrag van het scherm bewerkstelligd. Stap binnen bij een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past.

Een zonneluifel in Sint-Katelijne-Waver van Belgische makelij

Wilms is al meer dan 45 jaar een authentiek familiebedrijf van Belgische bodem. We merken dan ook al jaren dat ons bedrijf sterk lokaal verankerd is. Dat zie je niet alleen aan het aantal personeelsleden dat met de fiets naar het werk komt, maar ook aan onze productie. Die hebben we namelijk in eigen handen, zoals de assemblage, de extrusie, de confectieafdeling en het transport. We kunnen op deze manier elke dag opnieuw inzetten op duurzaamheid. Hiervoor maken we graag innovatieve investeringen, denk maar aan hoe we ons verpakkingsmateriaal halveerden, de aankoop van een vacuümverdamper die uitsluitend werkt op hemelwater of onze “groene” lakkerij. Door de productie in eigen huis te houden, kan je rekenen op een topkwaliteit voor je zonneluifel in Sint-Katelijne-Waver. Daar staan onze 200 schaduwmeesters garant voor. Wist je trouwens dat we een eigen R&D-team hebben? Zij ontwerpen onze knikarm zonneschermen volgens de modernste stijlen en technieken, zodat jij het meeste haalt uit je product. zonnetent donker Solitair terras

De prijs van je zonneluifel in Sint-Katelijne-Waver

Het is niet steeds mogelijk om een algemene prijs te geven voor je zonnetent in Sint-Katelijne-Waver. De prijs is namelijk afhankelijk van een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende zaken zijn de afmetingen en het type zonnescherm, de afwerking van de kast en het materiaal van de doek. Maar voor de kostprijs spelen ook de plaatsing of de accessoires een rol. Op onze website staat een tool die een ruwe schatting maakt van de prijs van je knikarmscherm. Je krijgt zo alvast een idee van wat het zal kosten. Vraag een offerte aan bij de verdelers bij jou in de buurt voor een precieze prijs.

Van een stralende zon wil je toch niets liever dan buiten in je tuin genieten. Dankzij de zonneluifels van Wilms kan dat nu ook veilig én langer, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Sint-Katelijne-Waver uit en tover je schaduw tevoorschijn. Overdag ben je beschermd tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Laat je verrassen door de voordelen van onze knikarmschermen. We ontvangen je met open armen bij de Wilms dealer in jouw buurt voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

Bekijk de dealers
Ontdek de Wilms Schaduwdagen