Veilig relaxen op je terras met je zonnescherm in Sint-Kornelis-Horebeke

Wanneer de zon zich laat zien wil je er buiten natuurlijk maximaal van genieten. Maar schijnt ze te hevig, dan heb je al eens behoefte aan wat schaduw. Wilms heeft hiervoor de geschikte oplossing met stijlvolle zonneluifels voor je huis in Sint-Kornelis-Horebeke. Dankzij de talloze kleur- en afwerkingsmogelijkheden vind je ongetwijfeld een zonneluifel die volledig afgestemd is op jouw smaak. Doe alvast wat inspiratie op en bekijk onze producten online.

De voordelen van een zonnescherm in Sint-Kornelis-Horebeke

Het fijne aan een zonneluifel is dat jij bepaalt wanneer het zichtbaar is of niet. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een domoticasysteem of een app, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn. Dankzij zo'n zonnescherm geniet je langer en meer van je tuin en terras. Het biedt ten eerste een optimale bescherming tegen de zon, waardoor kinderen veilig kunnen buitenspelen en je probleemloos een namiddagje doorbrengt op het terras. Je verlengt er daarnaast ook je avonden mee, want door het scherm voel je de kou minder snel. Op die manier geniet jij nog langer van een gezellige bijeenkomst met vrienden of familie, waar ook zelfs een klein spatje regen geen einde aan hoeft te maken. Kortom, met de zonneschermen in Sint-Kornelis-Horebeke van Wilms maak je op een elegante manier optimaal gebruik van je tuin en terras. Bekijk online al onze producten en laat je alvast inspireren. Zonnescherm President terras voetbal

Zonneluifels in Sint-Kornelis-Horebeke van Belgische makelij

Al meer dan 45 jaar is Wilms een authentiek familiebedrijf van rolluiken en zonwering van Belgische bodem. We merken dan ook dat ons bedrijf een sterke lokale verankering kent. Dat zie je aan het aantal personeelsleden dat al fietsend naar het werk komt, maar ook aan onze productie. Die voeren we namelijk uit in eigen beheer, zoals het transport, de confectieafdeling, de extrusie en de assemblage. Op deze manier kunnen we elke dag opnieuw inzetten op duurzaamheid. We maken hiervoor graag innovatieve investeringen, denk maar aan de vacuümverdamper die uitsluitend werkt op hemelwater, onze “groene” lakkerij of hoe we ons verpakkingsmateriaal halveerden. Door de productie in eigen huis te houden, kan je rekenen op een topkwaliteit voor je zonneluifel in Sint-Kornelis-Horebeke. Daarvoor stellen onze 200 schaduwmeesters zich garant. Wist je trouwens dat we werken met een eigen R&D-team? Zij zorgen voor de modernste technieken en stijlen van onze knikarm zonneschermen, zodat jij het meeste haalt uit je product.

Onze twee types zonneschermen

Wilms heeft voor je huis in Sint-Kornelis-Horebeke twee types zonneluifels ter beschikking, die beide werken met een oprolbaar systeem. De President is ons eerste type zonnescherm. De doek gaat tot 5 m, met 3,5 m als maximale uitval. De doek rol je makkelijk uit om te reinigen, omdat de kast waarin hij zit halfopen is. Voor een (middel)groot terras is er de Solitair. Het kan tot 14 m overspannen, maar met 4 m als maximale uitval. Hierbij is de kast gesloten, zodat de doek iets verfijnder zit opgeborgen. Door een doekschelp bij de Solitair wordt een beter hanggedrag van het scherm gerealiseerd. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past en vraag raad aan een Wilms dealer. zonneluifel wit Solitair terras

Het prijskaartje van je zonneluifel in Sint-Kornelis-Horebeke

Voor je zonnetent in Sint-Kornelis-Horebeke is een algemene prijs geven niet altijd mogelijk. Dat komt omdat de prijs heel afhankelijk is van een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende dingen zijn het type zonnescherm en de afmetingen, het materiaal van de doek of de afwerking van de kast. Maar voor de kostprijs spelen ook de accessoires of de plaatsing een rol. Een precieze prijs kan je aanvragen bij de dichtstbijzijnde dealers.

Je wil toch niets liever dan in je tuin buiten genieten wanneer de zon straalt. Dat kan nu ook veilig én langer met dank aan de zonneluifels van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Sint-Kornelis-Horebeke uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het beschermt je tegen de zon overdag en je blijf ’s avonds lekker lang zitten op je terras. Kom de voordelen van onze knikarm zonneschermen zelf ontdekken. We verwelkomen je met plezier bij de Wilms dealer in jouw buurt voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

Bekijk de dealers