Geniet zorgeloos van de zon in Sint-Kruis-Winkel met de zonneschermen van Wilms

Wanneer de zon zich laat zien, wil je natuurlijk buiten genieten in je tuin. Maar wanneer ze te hard schijnt, heb je soms behoefte aan een schaduwrijk plekje. Met een elegant zonnescherm voor je huis in Sint-Kruis-Winkel kan Wilms je daarbij helpen. Dankzij de talloze kleur- en afwerkingsmogelijkheden vind je zonder twijfel de zonneluifel die geheel aansluit bij jouw wensen. Doe alvast wat inspiratie op en bekijk onze producten online.

De prijs van je zonneluifel in Sint-Kruis-Winkel

Een algemene prijs geven voor je zonnetent in Sint-Kruis-Winkel behoort meestal niet tot de mogelijkheden. Afhankelijk van een heleboel factoren kan de prijs nogal verschillen. De meest voor de hand liggende zaken zijn het type en de afmetingen van het zonnescherm, de afwerking van de kast en het materiaal van de doek. Maar ook de plaatsing of de accessoires hebben invloed op de kostprijs. Om je alvast een idee te geven van wat het knikarmscherm zal kosten, hebben we op onze website een tool die grofweg een eerste schatting maakt. Voor een precieze prijs vraag je een offerte aan bij de lokale Wilms dealers. zonneluifel President zwembad

Een zonneluifel in Sint-Kruis-Winkel van Belgische makelij

Wilms is een betrouwbaar familiebedrijf van Belgische bodem, en dat al meer dan 45 jaar. In ons bedrijf merken we dan ook een heel lokale verankering. Dat zie je zowel aan het aantal personeelsleden dat met de fiets naar het werk komt, als aan onze productie. Die hebben we namelijk in eigen handen, zoals de confectieafdeling, de extrusie, de assemblage en het transport. Elke dag opnieuw dragen we voor een duurzaam productieproces ons steentje bij. We maken hiervoor graag innovatieve investeringen, denk maar aan de vacuümverdamper die uitsluitend werkt op hemelwater, onze “groene” lakkerij of hoe we ons verpakkingsmateriaal halveerden. Door de productie in eigen huis te houden, kan je rekenen op een topkwaliteit voor je zonneluifel in Sint-Kruis-Winkel. Onze 200 schaduwmeesters verzekeren het je. Wist je trouwens dat we ook een eigen R&D-team hebben? Zij voorzien onze knikarmschermen van de modernste stijlen en technologieën, zodat jij het meeste haalt uit je product.

De vele voordelen van een zonnescherm in Sint-Kruis-Winkel

Wat een zonneluifel zo handig maakt, is dat jij bepaalt wanneer het zichtbaar is of niet. Of je nu kiest voor een app, een domoticasysteem of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn. Dankzij zo'n zonnescherm geniet je meer en langer van je terras en tuin. Ten eerste beschermt het goed tegen de zon, waardoor je kinderen veilig buiten laat spelen en je probleemloos een namiddagje doorbrengt op het terras. Je verlengt er daarnaast ook je avonden mee, want door het scherm voel je de kou minder snel. Zo geniet jij nog langer van een gezellig samenzijn met vrienden en familie, waar ook zelfs een klein spatje regen geen einde aan hoeft te maken. Kortom, je maakt op een elegante manier optimaal gebruik van je terras en tuin in Sint-Kruis-Winkel met de zonneluifels van Wilms. Bekijk online al onze producten en doe alvast inspiratie op. zonneluifel wit Solitair terras

Kies uit twee types zonneluifels

Er zijn bij Wilms twee types zonneschermen verkrijgbaar voor je huis in Sint-Kruis-Winkel, die beide werken met een oprolbaar systeem. De President is het eerste type. De doek kan tot 5 m gaan, met 3,5 m als maximale uitval. De doek rolt makkelijk uit om te reinigen, omdat de kast waarin hij zit halfopen is. Als je een (middel)groot terras hebt, dan is de Solitair misschien wel iets voor jou. Het tweede type overspant tot 14 m, maar met 4 m als maximale uitval. Deze kast is afgesloten, waardoor de doek iets verfijnder zit weggewerkt. De Solitair is ook voorzien van een doekschelp die een beter hanggedrag van het scherm realiseert. Vraag raad aan een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning aansluit.

Van een stralende zon wil je toch niets liever dan buiten in je tuin genieten. Dat kan nu ook veilig én langer door de zonneschermen van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Sint-Kruis-Winkel uit en tover je schaduw tevoorschijn. Overdag beschermt het je tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Laat je verrassen door de voordelen van onze knikarm zonneschermen. We verwelkomen je met plezier bij de Wilms dealer in jouw buurt voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

Bekijk de dealers