Kies voor een zonneluifel in Waterland-Oudeman van Wilms en geniet zonder zorgen van de zon

Natuurlijk wil je optimaal genieten in je tuin wanneer de zon zich laat zien. Maar schijnt ze te hard, dan heb je al eens nood aan wat schaduw. Daar kan Wilms je bij helpen met een elegant zonnescherm voor je huis in Waterland-Oudeman. Dankzij de talloze kleur- en afwerkingsmogelijkheden vind je beslist de zonneluifel die helemaal aansluit bij jouw wensen. Laat ons assortiment je inspireren en bekijk onze producten alvast online.

De vele voordelen van een zonnescherm in Waterland-Oudeman

Jij bepaalt wanneer je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat is nu net het handige eraan. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn. Je geniet meer en langer van je tuin en terras dankzij zo'n zonnescherm. Het beschermt ten eerste goed tegen de zon, waardoor kinderen veilig kunnen buitenspelen en je probleemloos een namiddagje doorbrengt op het terras. Daarnaast kan je ook je avonden ermee verlengen, want door het scherm voel je de kou minder snel. Jij geniet zo nog langer van een gezellig samenzijn met familie en vrienden, waar ook zelfs een klein spatje regen geen einde aan hoeft te maken. Kortom, je maakt op een stijlvolle manier optimaal gebruik van je terras en tuin in Waterland-Oudeman met de zonneschermen van Wilms. Bekijk online al onze producten en doe alvast inspiratie op. zonnetent President vrienden terras

Op en top Belgische zonneluifels in Waterland-Oudeman

Al meer dan 45 jaar is Wilms een authentiek familiebedrijf van Belgische bodem. We merken dan ook dat ons bedrijf een sterke lokale verankering kent. Dat blijkt niet alleen uit het aantal personeelsleden dat al fietsend naar het werk komt, maar ook uit onze productie. Die hebben we namelijk in eigen handen, zoals de confectieafdeling, de extrusie, de assemblage en het transport. Elke dag opnieuw zetten we in op duurzaamheid. Hiervoor maken we graag innovatieve investeringen, denk maar aan hoe we ons verpakkingsmateriaal halveerden, de aankoop van een vacuümverdamper die uitsluitend werkt op hemelwater of onze “groene” lakkerij. Door de productie in eigen huis te houden, kan je rekenen op een topkwaliteit voor je zonneluifel in Waterland-Oudeman. Daar staan onze 200 schaduwmeesters garant voor. Wist je dat we ook een eigen R&D-team hebben? Zij voorzien onze knikarmschermen van de recentste technieken en stijlen, zodat jij het meeste haalt uit je product.

De prijs van je zonneluifel in Waterland-Oudeman

Het is niet steeds mogelijk om een algemene prijs te geven voor je zonnetent in Waterland-Oudeman. De prijs is namelijk afhankelijk van een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende zaken zijn de afmetingen en het type zonnescherm, het materiaal van de doek en de afwerking van de kast. Maar voor de kostprijs spelen ook de accessoires of de plaatsing een rol. We hebben een online tool die een ruwe prijsschatting maakt om je alvast een idee te geven van wat het knikarm zonnescherm zal kosten. Een precieze prijs vraag je aan bij de lokale Wilms dealers. zonnetent donker Solitair terras

Kies uit twee types zonneluifels

Voor je huis in Waterland-Oudeman heeft Wilms twee types zonneschermen beschikbaar, die beide werken met een oprolbaar systeem. Het eerst type is de President. De doek kan tot 5 m gaan, gepaard met een maximale uitval van 3,5 m. De doek rolt makkelijk uit om te reinigen, omdat de kast waarin hij zit halfopen is. Er is de Solitair voor een (middel)groot terras. Dit type overspant tot 14 m, maar wel met een maximum uitval van 4 m. De kast is hierbij gesloten, waardoor de doek iets verfijnder zit opgeborgen. De Solitair is ook voorzien van een doekschelp die een beter hanggedrag van het scherm bewerkstelligt. Vraag raad aan een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning aansluit.

Je wil toch niets liever dan buiten in je tuin genieten van een stralende zon. Dat kan nu ook veilig én langer met de zonneschermen van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Waterland-Oudeman uit en tover je schaduw tevoorschijn. Overdag beschermt het je tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Kom de voordelen van onze knikarm zonneschermen zelf ontdekken. We ontvangen je met open armen bij de Wilms dealers voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

Bekijk de dealers
Ontdek de Wilms Schaduwdagen